SKI går i gang med genudbud af den forpligtende aftale på fødevarer. Dansk Cater freder kunderne og ser frem til det nye udbud


13. marts 2018

 

Når vi står sammen på tværs i den offentlige sektor, kan vi flytte noget på computermarkedet

En it-konsulents daglige udfordringer at få et produkt, der gør både brugere, ledelse og økonomiafdelingen glad. Og det kan lykkes endnu bedre, når stat, kommuner og regioner står sammen på den nye computeraftale. Nu er der åbent for tilslutning.

Få flere fordele ved at forny dine licenser til standard software på SKI's aftale

Har du tjekket, om dine licenser til standard software skal fornyes inden den 1. april? Det kan du gøre på SKI’s frivillige aftale 02.06 Standard software. Her gør vi dig klogere på, hvad aftalen kan tilbyde dig, og på, hvad der sker, hvis du ikke får fornyet i tide. Læs mere om, hvad du skal være opmærksom på her.

Ny server og storage-aftale skal dække hele den offentlige sektor

Den kommende forpligtende aftale for servere og storage bliver om et år den eneste fælleoffentlige aftale på området. Nu er udbudsdesignet på plads, og her kan du se de fem byggesten. De sikrer, at aftalen dækker dine behov, hvad enten du har brug for enkeltprodukter eller samlede komplekse løsninger. Læs mere om aftalen her.

Faktatjek: Sådan fylder SMV’er i indkøbslandskabet

Vidste du, at 60 pct. af kommunernes indkøb af varer og tjenesteydelser ligger hos små og mellemstore virksomheder? Og at de udgør 80 pct. af kommunernes leverandører? Vi har kigget på tallene. Se her, hvordan SMV’er er repræsenteret i indkøbslandskabet.
 

Kommende arrangementer

Alle kunder

Bliv klogere på aftalerne 50.61 Byggevarer og 50.62 Værktøj, befæstning, VVS og lyskilder
6. april 2018 kl. 10.00-12.00 på Skype

Selvejende institutioner

Energikonference
21. marts 2018 kl. 10.00-15.45 i Odense