Skanderborg Kommune har lavet flere indkøb af biler i det dynamiske indkøbssystem på SKI-aftalen. Erfaringen lyder: Det er ikke så svært, når du først får det lært


28. august 2018

 

Slagelse Kommune: De hurtige og ressourcebesparende processer var altafgørende, da vi købte managementsupport

Har du brug for managementsupport til en mindre eller mellemstor konsulentopgave? Eller måske en konsulentydelse i forbindelse med et større projekt? Så har SKI to forskellige aftaler om management. Læs her, hvorfor Slagelse Kommune valgte at bruge aftalerne.

Det er ikke så svært, når du først får det lært

Skanderborg Kommune har lavet flere indkøb af biler i det dynamiske indkøbssystem på SKI-aftalen. Erfaringen er, at det er nemt at gennemføre et indkøb, når først du har lavet ét. Få indblik i indkøbsprocessen og få gode råd, som du kan drage nytte af, når du skal købe biler for måske første gang. Læs mere om indkøb af biler her.

Kom og mød SKI på Digitaliseringsmessen 18

Vi er blandt udstillerne, når Digitaliseringsmessen løber af stablen den 27. september 2018. Messen er Danmarks største begivenhed for offentlig digitalisering og tiltrækker mere end 2.000 mennesker fra kommuner, regioner, stat og leverandørmarkedet. Læs mere her.

Faktatjek: Sådan fylder SMV'er i indkøbslandskabet ​​​​​​

Vidste du, at 65 pct. af kommunernes indkøb i 2017 lå hos små og mellemstore virksomheder? Og at mindst 35 pct. af omsætningen på SKI-aftalerne går til SMV’er? Vi har kigget på tallene -se her, hvordan SMV’er er repræsenteret i indkøbslandskabet. ​​​​​​