Københavns Kommune har med god implementering rykket compliance til over det dobbelte på kun et år


28. juni 2018

 

Byrettens dom i sagen om bestikkelse mellem Atea A/S og Region Sjælland

Byretten i Glostrup har d. 27. juni afsagt dom i sagen om bestikkelse mellem tidligere ansatte i Atea A/S og tidligere ansatte i Region Sjælland, hvor også Atea A/S som virksomhed var anklaget. Byretten finder de tiltalte skyldige.

Københavns Kommune: Fokus på en god implementering af aftalerne har rykket compliance til over det dobbelte på kun et år

Københavns Kommune arbejder målrettet med compliance på managementaftaler. Her fortæller Contract Manager Eva Seest Dinesen om, hvordan workshops og efterfølgende vejledning har været en god metode til at implementere aftalerne. Læs her, hvordan compliance er blevet fordoblet.

Sommerlæsning: Se de mest populære artikler i år 

SKI holder åbent hele sommeren, men telefonerne lukker lidt tidligere end normalt. Til inspirerende sommerlæsning har vi samlet de fem mest populære artikler i 2018, hvis du ikke fik dem læst i løbet af foråret. Læs artiklerne her.

SKI opretter FritValgService 

Folketinget vedtog den 24. maj lov om frit valg af genoptræning. Loven giver borgere, der udskrives fra sygehuset med en genoptræningsplan ret til at kunne vælge en privat leverandør, hvis kommunen ikke kan påbegynde genoptræning inden for syv dage efter udskrivelse. Læs mere her.

Få indblik i kommunernes indkøb anno 2019

Styrket samarbejde om indkøb, compliance og digitalisering - er de tre fokusområder Morten Mandøe fremhæver, når det kommer til kommunernes arbejde med indkøb fremadrettet. Vi har spurgt ind til kommunernes økonomiaftale for 2019. Se svarene fra KL her.

4 genveje til strategisk indkøb, der giver større råderum

Indkøbsdata dokumenterer, hvordan kommunerne med strategisk indkøb kan nedbringe det samlede forbrug. Du får her fire veje til indkøb, der frigiver ressourcer til andre lokalpolitiske prioriteringer fx på velfærdsområdet. Se de fire genveje her.
 

Kommende arrangementer

Kommuner

Kom og mød SKI på Digitaliseringsmessen 18
27. september 2018 kl. 9.00-16.00 i Odense