Gode råd til dig, der er - eller gerne vil være - SKI-leverandør


18. september 2017

 

Tre gode grunde: Derfor skal du tilslutte dig den nye forpligtende aftale om internet til hjemmearbejdspladser

Skærpet konkurrence, nem at bruge og højest mulige hastighed! Så enkelt kan det siges om den nye forpligtende aftale til hjemmearbejdspladser, som du kan tilslutte dig frem til den 3. oktober.

Vi har talt med SKI’s udbudsansvarlige, teamleder Niels Munch, der her giver dig tre gode grunde til at tilslutte sig aftalen om internet til hjemmearbejdspladser.

Byret behandler it-bestikkelsessag i næste måned – SKI følger sagen tæt

I næste måned starter rettens behandling af anklagerne mod syv tiltalte samt selskabet Atea A/S. Redaktionen stiller SKI's markedsdirektør Rasmus Lund Kongsgaard tre spørgsmål:

1. Er SKI’s rammeaftaler gearet til at håndtere, at en leverandør bliver dømt for bestikkelse?
2. Hvad gør SKI i forhold til den kommende retssag?
3. Hvad skal man gøre, hvis man har Atea A/S som leverandør via en SKI-rammeaftale?

Læs svarene her!

Gode råd til dig, der er - eller gerne vil være - leverandør på en SKI-aftale

Ønsker du at være leverandør på en SKI-aftale, eller er du det allerede? Vi giver syv gode råd til dig, som overvejer at byde ind på et SKI-udbud.

Vi har også samlet tre OBS’er til nuværende leverandører på SKI-aftaler, som kan hjælpe dig til en succesfuld implementering og drift af aftalerne.

7 gode råd: Sådan bliver du SKI-leverandør

Tre OBS’er til SKI-leverandøren  

Københavns Kommune gik forrest – og nu kan du let finde POGI-godkendte forbrugsartikler i SKI-kataloget

Københavns Kommune og Abena indgik i efteråret 2016 et samarbejde om at synliggøre de POGI-godkendte forbrugsartikler på 50.20. Det kommer nu alle de tilsluttede brugere til gavn, at der er nem adgang til at finde grønne forbrugsartikler i SKI-kataloget.

”Vi er glade for, at Abena ville indgå i et samarbejde med os, og at vi har fået den samme leverandør til alle vores forbrugsartikler. Nu kan vi både leve op til forpligtelsen på SKI’s aftale og til POGI,” siger Mie Jensen fra Københavns Kommune. Læs hele artiklen her.